Älykäs nainen

Älykäs nainen tietää ettei hänellä ole rajoja – Mielen Ihmeet

3.7.2017 — Älykäs nainen elää omaa elämäänsä, ottaa ammatillista vastuuta, on itsenäinen, eikä hän perusta onnellisuuttaan naimisiinmenoon ja lapsiin.

Älykäs nainen elää omaa elämäänsä, ottaa ammatillista vastuuta, on itsenäinen, eikä hän perusta onnellisuuttaan naimisiinmenoon ja lapsiin.

Millainen on älykäs nainen? Miehet vastaavat! – MTVuutiset.fi

31.10.2012 — Käsittääkseni älykkyyden määritelmästä ei ole yksimielisyyttä edes tiedemaailmassa, saati että olisi joku älykkään naisen prototyyppi, …

Miehet usein sanovat pitävänsä älykkyyttä hyvänä ominaisuutena, mutta kuinka älykästä seuraa miehet todellisuudessa kaipaavat? AVA selvitti lukijan puolesta, millainen on miesten mielestä älykäs nainen – vai onko sellaista?

Miksi älykkäät naiset eivät löydä rakkautta? – tässä 5 selkeää …

Miksi älykkäät naiset eivät löydä rakkautta? – tässä 5 selkeää syytä siihen

12.7.2021 — On monta muutakin syytä, miksi rakkauden löytäminen on juuri älykkäälle naiselle vaikeaa. Tässä alla on viisi sellaista. 1. Analyyttisyys.

Älykäs nainen – – Suomi24 Keskustelut

Älykäs nainen – – Suomi24 Keskustelut

Mikä on sellainen tyhmä, mutta itseään älykkäänä pitävä nainen? Miten määrittelet sellaisen naisen? Isebelkin oli joku raamatun hirviö, ihme tyyppi. Äänestä.

Olen älykäs nainen ja siitä johtuen myös itsevarma. Minkälaisia tunteita älykäs nainen miehessä herättää? Seksikäs. Pelottava. Vaarallinen. Rasittava……

Miehet tavoittelevat älykkäitä naisia – totta vai tarua? | tieku.fi

6.3.2022 — Johtopäätös oli se, että miehet suhtautuivat älykkäisiin naisiin positiivisesti niin kauan, kun nainen oli mielikuvituksen luomus.

Kun miehet sanovat tapailevansa mielellään älykkäitä ja koulutettuja naisia, tiede todistaa, ettei heitä kannata uskoa.

Amerikkalaistutkimus: Älykäs nainen ei kiinnosta miestä

6.8.2016 — Jos biologia on ohjenuorana, miehen kannattaa tavoitella kumppaniksi älykästä naista. Vanhempien älykkyys tukee lähtökohtaisesti parempaa …

Keskustelu – Älykäs nainen jää tyhmää herkemmin sinkuksi

Keskustelu – Älykäs nainen jää tyhmää herkemmin sinkuksi | Aihe vapaa | Vauva

16.2.2019 — Tässä perusteluni: evoluutiobiologia. Eli mies voi siittää vaikka 1000 lasta. Naisen kykenee parhaimmillaankin vain kahteenkymmeneen. Siksi …

Laura Honkasalo: Naisen älyä on aina pidetty ongelmana

22.7.2020 — Laura Honkasalon kolumni: Naisen kynnys pitää itseään älykkäänä on korkea … on akateeminen tutkinto, en ole ajatellut, että olisin älykäs.

Voiko seksikäs nainen olla älykäs? – Miehen Vuoro – Lily

Voiko seksikäs nainen olla älykäs? – Miehen Vuoro | Lily

18.1.2020 — Voiko seksikäs nainen olla älykäs? 3; 0. Tämäkin kuuluu niihin ikuisuusaiheisiin. Muistan nähneeni jonkun tempauksen, jossa nuorehkot …

Saatat olla älykkäämpi kuin tiedätkään – nämä 7 merkkiä sen …

Saatat olla älykkäämpi kuin tiedätkään – nämä 7 merkkiä sen paljastavat

1.7.2019 — Asiantuntijoiden mukaan moni älykäs ihminen ei edes ymmärrä olevansa sitä. … Kaupallinen yhteistyö Bertil´s: Nainen – vaivaako väsymys?

Psykologin mukaan on olemassa seikkoja, jotka voivat merkitä ihmisen olevan hyvin älykäs.

Keywords: älykäs nainen