Caroline sparf instagram

CoachCaro (@coachcaro_) • Instagram photos and videos

Health and fitness, Personal Traning, nutrition coaching and massagetherapy in Vaasa carolinesparf@gmail.com 0440633711 · 19 posts.

Ritz on Instagram: “Illan puistojumppa pidetään ulkona …

LadyLine Vaasa – Ritz Instagramissa : “Illan puistojumppa pidetään ulkona! Nähdään klo 18:15! 🌺🌻🌼 Ohjaajana on Caroline Sparf ja välineenä perinteinen jumppamatto ja jos omistat kuminauhan, niin tuo mukaasi sekin! 💪”

9.7.2018 — Illan puistojumppa pidetään ulkona! Nähdään klo 18:15! Ohjaajana on Caroline Sparf ja välineenä perinteinen.

16 Likes, 0 Comments – LadyLine Vaasa – Ritz (@ladylineritz) on Instagram: “Illan puistojumppa pidetään ulkona! Nähdään klo 18:15! 🌺🌻🌼 Ohjaajana on Caroline Sparf ja välineenä perinteinen jumppamatto ja jos omistat kuminauhan, niin tuo mukaasi sekin! 💪”

Ritz on Instagram: “Nähdään tänään puistojumppassa, 18:15 …

LadyLine Vaasa – Ritz Instagramissa : “Nähdään tänään puistojumppassa, 18:15 RVP 45! Ohjaajana on Caroline Sparf ja paikkana vanha tuttu strampenin ja hovioikeuden välinen puistoalue, puiden varjossa!🌞🤸💦 Tuo mukaasi vesipullo ja jumppamatto, nähdään😍 #puistojumppa #ladylineritz #jumppavaasa #liikuntavaasa”

23.7.2018 — Nähdään tänään puistojumppassa, 18:15 RVP 45! Ohjaajana on Caroline Sparf ja paikkana vanha tuttu strampenin ja.

4 Likes, 0 Comments – LadyLine Vaasa – Ritz (@ladylineritz) on Instagram: “Nähdään tänään puistojumppassa, 18:15 RVP 45! Ohjaajana on Caroline Sparf ja paikkana vanha tuttu strampenin ja hovioikeuden välinen puistoalue, puiden varjossa!🌞🤸💦 Tuo mukaasi vesipullo ja jumppamatto, nähdään😍 #puistojumppa #ladylineritz #jumppavaasa #liikuntavaasa”

Tankotanssi ja exotic pole – Caroline Sparf, 26, rakastui lajiin

Iltalehti

21.12.2019 — Vaasalainen Caroline Sparf, 26, sai esikoistyttärensä lokakuussa. Äidiksi tulo ei ole estänyt Sparfia jatkamasta rakkaan lajinsa tankotanssin …

WAW Wellness Planet – HOT Hieronta palaa taas… – Facebook

Hei! Hierojana toimii meidän koulutettu hierojamme Caroline Sparf 🙂 Hän aloittaa meillä myös ohjaamaan tunteja … Instagram sisustussade. See more.

Feminism – Hufvudstadsbladet

Feminism

Jag får kicks av att se publikens reaktioner, säger Caroline Sparf. … Tjejer som kallar sig “psycho bitch” på Instagram, mörk humor, och deppiga.

Gammalmodigt att tro att en feminist måste se ut på ett visst sätt

24.6.2022 — Caroline Sparf ser inget märkligt med att hon lär ut poledance, klär av sig för kameran – och är aktiv feminist. Hon älskar att uppträda …

Caroline Sparf ser inget märkligt med att hon lär ut poledance, klär av sig för kameran – och är aktiv feminist. Hon älskar att uppträda inför publik.  – Det är ett sätt att ta kontroll, säger hon.

Caroline Sparf arkistot – Vaasalaisia.info

11.2.2015 — … kirjoittaa vaasalainen Carolinea Sparf Vaasan Puskaradio facebook sivulla.. Carolinen mukaan plussaa myös jos osaat listata että mitä …

Elämäniloa ja itseilmaisua – Pointti.fi

Elämäniloa ja itseilmaisua | Pointti

24.1.2023 — Vaasalaiset Caroline Sparf ja Maiju Hakala ostivat studion toiminnan ja perustivat uuden yrityksen vuoden 2020 lopussa.

Eri liikuntamuotoja on tänä päivänä pilvin pimein tarjolla harrastettavaksi. Uusia lajeja kokeilemalla voi löytää uuden lempiharrastuksensa.

Keywords: caroline sparf instagram