Instagram jannika b

Jannika B (@jannikabofficial) • Instagram photos and videos

104k Followers, 1122 Following, 2480 Posts – See Instagram photos and videos from Jannika B (@jannikabofficial)

Jannika B (@jannikabofficial) • Instagram photos and videos

104k Followers, 1121 Following, 2480 Posts – See Instagram photos and videos …

Jannika B (@jannikabofficial) • Instagram-kuvat ja -videot

104 tuh. seuraajaa, 1 102 seurattavaa, 2 479 julkaisua.

Jannika B on Instagram: “Pikku hiljaa 5viikon jälkeen alkaa …

Jannika B Instagramissa : “Pikku hiljaa 5viikon jälkeen alkaa flunssa helpottamaan ja pääsee ⭐️⭐️ biisien kimppuun. Ekan jakson tanssipop biisi on valittu mut nyt sais heittää ehdotuksia rakkauslaulusta, stadionrokista ja hiphopista!!??? 😱👀🌸 @mtvtahdettahdet”

1707 Likes, 31 Comments – Jannika B (@jannikabofficial) on Instagram: “Pikku hiljaa 5viikon jälkeen alkaa flunssa helpottamaan ja pääsee biisien …

1,706 Likes, 31 Comments – Jannika B (@jannikabofficial) on Instagram: “Pikku hiljaa 5viikon jälkeen alkaa flunssa helpottamaan ja pääsee ⭐️⭐️ biisien kimppuun. Ekan jakson tanssipop biisi on valittu mut nyt sais heittää ehdotuksia rakkauslaulusta, stadionrokista ja hiphopista!!??? 😱👀🌸 @mtvtahdettahdet”

Jannika B on Instagram: “MUN UUS BIISI ON P.A.S.K.A Joku …

Jannika B on Instagram: “Tänään on kansainvälinen tanssin päivä. Olen ikuisesti kiitollinen @tanssiitahtienkanssa ja @seppanen.aleksi kun toitte tanssin takaisin elämääni ❤️💎 Huomenna tanssitaan uuden biisin tahtiin! 🕺🏼#mtvttk #dance #internationaldanceday #katsomua Kuva: @tamminenphotography”

2800 Likes, 26 Comments – Jannika B (@jannikabofficial) on Instagram: “Tänään on kansainvälinen tanssin päivä. Olen ikuisesti kiitollinen …

2,800 Likes, 26 Comments – Jannika B (@jannikabofficial) on Instagram: “Tänään on kansainvälinen tanssin päivä. Olen ikuisesti kiitollinen @tanssiitahtienkanssa ja @seppanen.aleksi kun toitte tanssin takaisin elämääni ❤️💎 Huomenna tanssitaan uuden biisin tahtiin! 🕺🏼#mtvttk #dance #internationaldanceday #katsomua Kuva: @tamminenphotography”

Jannika B on Instagram: “Tänään on kansainvälinen tanssin …

1920 Likes, 25 Comments – Jannika B (@jannikabofficial) on Instagram: …

Jannika B on Instagram: “Wääää!!! Eilen ja tänään on ollut …

Jannika B Instagramissa : “Loppujen lopuksi ihminen tarvitsee hyvin vähän ollakseen onnellinen. ☀️#kesä”

9248 Likes, 122 Comments – Jannika B (@jannikabofficial) on Instagram: “Loppujen lopuksi ihminen tarvitsee hyvin vähän ollakseen onnellinen. ☀️#kesä”

9,242 Likes, 122 Comments – Jannika B (@jannikabofficial) on Instagram: “Loppujen lopuksi ihminen tarvitsee hyvin vähän ollakseen onnellinen. ☀️#kesä”

Jannika B on Instagram: “Loppujen lopuksi ihminen tarvitsee …

Jannika B Instagramissa : “Kun yrität ottaa kokovartalokuvan keinuvassa laivahytissä….🙄 #fail #jalaton #sininensuihkuverho #maybejees #maybeno Kiitos @eckero_line 👌❤️🙌”

4130 Likes, 47 Comments – Jannika B (@jannikabofficial) on Instagram: “Kun yrität ottaa kokovartalokuvan keinuvassa laivahytissä.

4,126 Likes, 47 Comments – Jannika B (@jannikabofficial) on Instagram: “Kun yrität ottaa kokovartalokuvan keinuvassa laivahytissä….🙄 #fail #jalaton #sininensuihkuverho #maybejees #maybeno Kiitos @eckero_line 👌❤️🙌”

Keywords: instagram jannika b