Janita k instagram

Janita K (@janitakofficial) • Instagram photos and videos

18.9k Followers, 477 Following, 572 Posts – See Instagram photos and videos from Janita K (@janitakofficial)

Janita K (@janitakofficial) • Instagram photos and videos

18.8k Followers, 476 Following, 571 Posts – See Instagram photos and videos …

Janita K on Instagram: “Otin tavoitteeksi, että joka päivä teen …

3333 Likes, 6 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “Otin tavoitteeksi, että joka päivä teen edes pienen joogaharjoituksen ‍♀️ Eilen …

Janita K on Instagram: “Tänään oli Rasmuksen ensimmäinen …

Janita K on Instagram: “Tänään oli Rasmuksen ensimmäinen kerta rannalla, pääsi mun ja tyttöjen mukaan 😎 Vielä ei vedessä kylläkään käyty, mikä ei mua kyllä haittaa 😅🙈 Rasmus otti parit tirsat ja parit maidot 😅❤️ rento kaveri ❤️#huhtikuiset2020 #vauva2020 #uimarannalla #popupteltta”

3891 Likes, 31 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “Tänään oli Rasmuksen ensimmäinen kerta rannalla, pääsi mun ja tyttöjen mukaan Vielä …

3,891 Likes, 31 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “Tänään oli Rasmuksen ensimmäinen kerta rannalla, pääsi mun ja tyttöjen mukaan 😎 Vielä ei vedessä kylläkään käyty, mikä ei mua kyllä haittaa 😅🙈 Rasmus otti parit tirsat ja parit maidot 😅❤️ rento kaveri ❤️#huhtikuiset2020 #vauva2020 #uimarannalla #popupteltta”

Janita K. (@janitakarolliina) • Instagram photos and videos

385 Followers, 377 Following, 41 Posts – See Instagram photos and videos from Janita K. (@janitakarolliina)

janitakofficial – Instagram

Janita K Instagramissa : “Meinasin ensin siivota tätä kuvaa varten, mutta sit ajattelin, että enhän mää nyt raaski Suloa herättää tosta Kiian takin päältä 😍😅 Joka ylläri ylläri löytyy lattialta 🤦🏼‍♀️ Mut siis.. mekko love ♥️ Tää on ihana 😍Mukavaa lauantai-iltaa, me lähdetään kohta synttäreille 🎁💐#mekko #hm”

3316 Likes, 29 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “Meinasin ensin siivota tätä kuvaa varten, mutta sit ajattelin, että enhän mää nyt …

3,314 Likes, 29 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “Meinasin ensin siivota tätä kuvaa varten, mutta sit ajattelin, että enhän mää nyt raaski Suloa herättää tosta Kiian takin päältä 😍😅 Joka ylläri ylläri löytyy lattialta 🤦🏼‍♀️ Mut siis.. mekko love ♥️ Tää on ihana 😍Mukavaa lauantai-iltaa, me lähdetään kohta synttäreille 🎁💐#mekko #hm”

Kaupallinen yhteistyö: Suomen ev. lut. kirkko – Instagram

Janita K Instagramissa : “*Kaupallinen yhteistyö: Suomen ev. lut. kirkko*Meidän poitsu sai kasteessa nimen Rasmus 💙 Me ollaan nyt järjestetty kolmet ristiäiset, kolmet erilaiset ristiäiset.Ensimmäinen lapsi kastettiin Helsingissä seurakunnan tiloissa. Me asuttiin melko pienessä asunnossa ja koin, että helpointa juhlia jossain muualla. Oikeassa olin. Tiloissa oli KAIKKI valmiina, kunhan itsemme ja tarjottavat veimme mukana 😊 Todella helppoa 👍🏻 Ei tarttenut kotona murehtia juhlasiivouksesta 😅 Toinen lapsi kastettiin kotona täällä Kokkolassa. Silloin meillä oli enemmän tilaa ja ajattelimme, että halutaan kotona olla. Vieraita oli enemmän ja vaati hieman enemmän järjestelyjä, mutta kodin ympäristö ja vieraat loivat ihanan tunnelman 💛Nyt tämä meidän kolmas kastettiin myös kotona, tällä kertaa poikkeusoloissa, kiitos koronan. Suurin osa vieraista etänä Facebook liven välityksellä mukana kasteessa. Pappi otti hienosti etävieraatkin huomioon 💛 Pienet juhlat ja ehdottomasti rennoimmat 😅 Eli kaikissa paikoissa omat hyvät puolensa ja kaikista jäänyt ihanat muistot ❤️ Ja voisihan tuon kasteen suorittaa jossain muuallakin kuin näissä perinteisissä paikoissa 😊 Vaikka mökillä taikka meren rannalla 😍 Missä teidän lapset tai sut on kastettu?@kirkko_suomessa #ristiäiset #kaste #kastejuhla #nimenanto”

4641 Likes, 109 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “*Kaupallinen yhteistyö: Suomen ev. lut. kirkko* Meidän poitsu sai kasteessa nimen …

4,642 Likes, 109 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “*Kaupallinen yhteistyö: Suomen ev. lut. kirkko*Meidän poitsu sai kasteessa nimen Rasmus 💙 Me ollaan nyt järjestetty kolmet ristiäiset, kolmet erilaiset ristiäiset.Ensimmäinen lapsi kastettiin Helsingissä seurakunnan tiloissa. Me asuttiin melko pienessä asunnossa ja koin, että helpointa juhlia jossain muualla. Oikeassa olin. Tiloissa oli KAIKKI valmiina, kunhan itsemme ja tarjottavat veimme mukana 😊 Todella helppoa 👍🏻 Ei tarttenut kotona murehtia juhlasiivouksesta 😅 Toinen lapsi kastettiin kotona täällä Kokkolassa. Silloin meillä oli enemmän tilaa ja ajattelimme, että halutaan kotona olla. Vieraita oli enemmän ja vaati hieman enemmän järjestelyjä, mutta kodin ympäristö ja vieraat loivat ihanan tunnelman 💛Nyt tämä meidän kolmas kastettiin myös kotona, tällä kertaa poikkeusoloissa, kiitos koronan. Suurin osa vieraista etänä Facebook liven välityksellä mukana kasteessa. Pappi otti hienosti etävieraatkin huomioon 💛 Pienet juhlat ja ehdottomasti rennoimmat 😅 Eli kaikissa paikoissa omat hyvät puolensa ja kaikista jäänyt ihanat muistot ❤️ Ja voisihan tuon kasteen suorittaa jossain muuallakin kuin näissä perinteisissä paikoissa 😊 Vaikka mökillä taikka meren rannalla 😍 Missä teidän lapset tai sut on kastettu?@kirkko_suomessa #ristiäiset #kaste #kastejuhla #nimenanto”

Janita K on Instagram: “No mutta Heippa pitkästä aikaa Somet …

3117 Likes, 72 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “No mutta Heippa pitkästä aikaa Somet ollut aika hiljaisia, etenkin insta.

Tässä tuumailen, että lähdetäänkö lenkille vai teenkö Rassen …

Janita K Instagramissa : “Tässä tuumailen, että lähdetäänkö lenkille vai teenkö Rassen puuron + kylvyn ja laitan nukkumaan 🤪😅🙈💤 Joku vois nuo tiskitkin laittaa 😅 Mitäs sun iltaan?#kitutunti #vauva2020 #huhtikuiset2020”

3403 Likes, 35 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “Tässä tuumailen, että lähdetäänkö lenkille vai teenkö Rassen puuron + kylvyn ja laitan …

3,403 Likes, 35 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “Tässä tuumailen, että lähdetäänkö lenkille vai teenkö Rassen puuron + kylvyn ja laitan nukkumaan 🤪😅🙈💤 Joku vois nuo tiskitkin laittaa 😅 Mitäs sun iltaan?#kitutunti #vauva2020 #huhtikuiset2020”

Janita K on Instagram: “Kivaa keskiviikkoa Wuhuu mulla on …

4247 Likes, 250 Comments – Janita K (@janitakofficial) on Instagram: “Kivaa keskiviikkoa Wuhuu mulla on otsis ja parin päivän yhteiselon jälkeen i still …

Keywords: janita k instagram