Jonna shemeikka instagram

Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) • Instagram photos …

9171 Followers, 4409 Following, 3760 Posts – See Instagram photos and videos from Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_)

seduamiskoutsi – Jonna Shemeikka – Instagram

614 Followers, 840 Following, 104 Posts – See Instagram photos and videos from Jonna Shemeikka (@seduamiskoutsi)

Jonna Shemeikka on Instagram: “No nythän tässä kävi niin …

Jonna Shemeikka on Instagram: “No nythän tässä kävi niin että Jefu vei mennessään, ja mä alan harrastaa tätä ihan tosissaan 😍💪Tän päivän treeneissä olin välillä pihalla ku lumiukko, mutta eikö sitä pikkuhiljaa pääse vauhtiin 😀 Tämmöstä mä oon elämääni kaivannu 😍💎#crocodilesnaiset#jenkkifutis#jefu#americanfootball”

309 Likes, 9 Comments – Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) on Instagram: “No nythän tässä kävi niin että Jefu vei mennessään, ja mä alan harrastaa tätä ihan …

309 Likes, 9 Comments – Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) on Instagram: “No nythän tässä kävi niin että Jefu vei mennessään, ja mä alan harrastaa tätä ihan tosissaan 😍💪Tän päivän treeneissä olin välillä pihalla ku lumiukko, mutta eikö sitä pikkuhiljaa pääse vauhtiin 😀 Tämmöstä mä oon elämääni kaivannu 😍💎#crocodilesnaiset#jenkkifutis#jefu#americanfootball”

Jonna Shemeikka on Instagram: “Huh hah hei!⁣ ⁣ Olipahan …

438 Likes, 4 Comments – Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) on Instagram: “Huh hah hei!⁣ ⁣ Olipahan ilta ❤️⁣ Oltiin Sold Out!?!?! Olin Lit Come On!!

Kaiken tämän käsittämättömän surun keskellä, mä … – Instagram

753 Likes, 14 Comments – Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) on Instagram: “Kaiken tämän käsittämättömän surun keskellä, mä oon huomannut miten paljon mun …

Jonna Shemeikka on Instagram: “Tää mun tukka näyttää ihan …

Jonna Shemeikka on Instagram: “Tää mun tukka näyttää ihan kuolleelta majavalta ( mutta yritän olla leikkaamatta kaljuja takas ) 😂 Mutta positiivista on se että, poikkis käveli mun työpaikalle. Ilmoitti että oli järjestäny mulle vapaata illaksi/yöksi ( kiitos kuuluu myös ymmärtäväiselle ravintelipäällikölle 😄 ) ja että mua oottaa joku ylläri 😄 Eli 19h vaihtu 12h 👏 Välillä mietin että mistä toi mies tupsahti. Joku ihmemies se on 💝 #ällöö #majava #beaver #tissivako #lauantai #rakkauskukoistaavaikkatukkaonhuonosti”

420 Likes, 10 Comments – Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) on Instagram: “Tää mun tukka näyttää ihan kuolleelta majavalta ( mutta yritän olla leikkaamatta …

420 Likes, 10 Comments – Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) on Instagram: “Tää mun tukka näyttää ihan kuolleelta majavalta ( mutta yritän olla leikkaamatta kaljuja takas ) 😂 Mutta positiivista on se että, poikkis käveli mun työpaikalle. Ilmoitti että oli järjestäny mulle vapaata illaksi/yöksi ( kiitos kuuluu myös ymmärtäväiselle ravintelipäällikölle 😄 ) ja että mua oottaa joku ylläri 😄 Eli 19h vaihtu 12h 👏 Välillä mietin että mistä toi mies tupsahti. Joku ihmemies se on 💝 #ällöö #majava #beaver #tissivako #lauantai #rakkauskukoistaavaikkatukkaonhuonosti”

Jonna Shemeikka on Instagram

534 Likes, 22 Comments – Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) on Instagram: “⁣ Nykyään mun viikot menee näin. ⁣ Herään ilman kellon soittoa about 6-7.

Jonna Shemeikka on Instagram: “Voin kertoa että olo on …

Jonna Shemeikka on Instagram: “Voin kertoa että olo on voimakas sekä henkisesti, että fyysisesti ( vaikka lepopäiviä ei juuri oo täälä näkyny 😂 ) 💪 Asiat ja jutut loksahtelee paikoilleen ja mä tiedän nyt 100% varmuudella että teen just sitä mitä mun pitääkin. Se positiivinen palaute ja energia mikä mun ympärillä pyörii, on ihan uskomatonta. Tällä viikolla vahvistui että Sanomalehti Ilkka tekee juttu-sarjan tästä mun elämäntaparemontti valmennuksesta 😍 Eli mun upeat valmennettavat pääsee kertomaan tarinaansa, ja sitä kautta varmasti rohkaisee monia naisia aloittamaan sen oman #munelämän 😍💪 Se on nyt tän projektin ydin. Mun elämä. Ja mä teen itelleni hyvin 💝💪 Uusia asiakkaita tipahtelee kokoajan mainostamatta, eli mä teen asioita ihmisten kanssa oikein. Mikä ei oo mulle itsestäänselvyys, sen takia on niin tärkeetä saada sitä palautetta 💝 Jumppia on niin että pohkeet huutaa hoosiannaa, eli ei pääse ennen joulua lihomaan 😂 Ja ihania ihmisiä tulee elämään tämän työn myötä kokoajan enempi 💝 Niin kiitollinen ja onnekas olo taas, että huh huh 😍Tänään treenattiin myös ihanan @nellykarhu : n kanssa 😍 Loistava mimmi ja mainio kuvaajakin vielä 😂 Meillon aina jatkossa perjantaisin penkki-pena päivä 😂💪 Kohta nousee ainaki 100kg 😂💪 Ja ai että miten kiva nähdä ittensä tästä kulmasta 💪 Persettä on ja olkapäätkin vähä pullistelee 😍👌 Hyvää viikonloppua kaikille 😘 Mä aattelin olla ihan hiljaa koko viikonlopun ja kerätä voimia uuteen viikkoon 👑 #mayhemstyle #kurvitkohillaan #valmentaja #personaltrainer #punttipena #omanonnenseppä #naisyrittäjä #vahva#valmennus#unelmistatotta #strong #strongwoman #girlswholift #booty #curvs #curvy #curvyfit#girlswithmuscle #girlswhopowerlift #motivation #fitmom #fitfam #inked#shoulderworkout#peachy #bootygoals#mylife #mychoises#pogonophile”

340 Likes, 10 Comments – Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) on Instagram: “Voin kertoa että olo on voimakas sekä henkisesti, että fyysisesti ( vaikka …

340 Likes, 10 Comments – Jonna Shemeikka (@minnie_mayhem_) on Instagram: “Voin kertoa että olo on voimakas sekä henkisesti, että fyysisesti ( vaikka lepopäiviä ei juuri oo täälä näkyny 😂 ) 💪 Asiat ja jutut loksahtelee paikoilleen ja mä tiedän nyt 100% varmuudella että teen just sitä mitä mun pitääkin. Se positiivinen palaute ja energia mikä mun ympärillä pyörii, on ihan uskomatonta. Tällä viikolla vahvistui että Sanomalehti Ilkka tekee juttu-sarjan tästä mun elämäntaparemontti valmennuksesta 😍 Eli mun upeat valmennettavat pääsee kertomaan tarinaansa, ja sitä kautta varmasti rohkaisee monia naisia aloittamaan sen oman #munelämän 😍💪 Se on nyt tän projektin ydin. Mun elämä. Ja mä teen itelleni hyvin 💝💪 Uusia asiakkaita tipahtelee kokoajan mainostamatta, eli mä teen asioita ihmisten kanssa oikein. Mikä ei oo mulle itsestäänselvyys, sen takia on niin tärkeetä saada sitä palautetta 💝 Jumppia on niin että pohkeet huutaa hoosiannaa, eli ei pääse ennen joulua lihomaan 😂 Ja ihania ihmisiä tulee elämään tämän työn myötä kokoajan enempi 💝 Niin kiitollinen ja onnekas olo taas, että huh huh 😍Tänään treenattiin myös ihanan @nellykarhu : n kanssa 😍 Loistava mimmi ja mainio kuvaajakin vielä 😂 Meillon aina jatkossa perjantaisin penkki-pena päivä 😂💪 Kohta nousee ainaki 100kg 😂💪 Ja ai että miten kiva nähdä ittensä tästä kulmasta 💪 Persettä on ja olkapäätkin vähä pullistelee 😍👌 Hyvää viikonloppua kaikille 😘 Mä aattelin olla ihan hiljaa koko viikonlopun ja kerätä voimia uuteen viikkoon 👑 #mayhemstyle #kurvitkohillaan #valmentaja #personaltrainer #punttipena #omanonnenseppä #naisyrittäjä #vahva#valmennus#unelmistatotta #strong #strongwoman #girlswholift #booty #curvs #curvy #curvyfit#girlswithmuscle #girlswhopowerlift #motivation #fitmom #fitfam #inked#shoulderworkout#peachy #bootygoals#mylife #mychoises#pogonophile”

Jonna Shemeikka on Instagram: “Luukku nro 4 Perjantai ja …

Jonna Shemeikka on Instagram: “Luukku nro 4 🎅🏻 Perjantai ja viikonloppu edessä!Muista käydä avaamassa tänään, huomenna ja sunnuntaina luukut opiskelijaintran puolella!Luvassa on sopivassa suhteessa liikettä ja lepoa. https://epedufi.sharepoint.com/sites/seduopiskelijaintra/SitePages/joulukalenteri.aspx@sedu.fi #liikuttavajoulukalenteri #seduliikkeessä #liikkuvaopiskelu #seduelämää #ylpeästitekijä #hyvinvointi #liikunta #seduamiskoutsi”

29 Likes, 0 Comments – Jonna Shemeikka (@seduamiskoutsi) on Instagram: “Luukku nro 4 Perjantai ja viikonloppu edessä! Muista käydä avaamassa tänään, …

29 Likes, 0 Comments – Jonna Shemeikka (@seduamiskoutsi) on Instagram: “Luukku nro 4 🎅🏻 Perjantai ja viikonloppu edessä!Muista käydä avaamassa tänään, huomenna ja sunnuntaina luukut opiskelijaintran puolella!Luvassa on sopivassa suhteessa liikettä ja lepoa. https://epedufi.sharepoint.com/sites/seduopiskelijaintra/SitePages/joulukalenteri.aspx@sedu.fi #liikuttavajoulukalenteri #seduliikkeessä #liikkuvaopiskelu #seduelämää #ylpeästitekijä #hyvinvointi #liikunta #seduamiskoutsi”

Keywords: jonna shemeikka instagram