Köpi kallio instagram

Köpi Kallio (@kopikallio) • Instagram photos and videos

88.8k Followers, 1445 Following, 371 Posts – See Instagram photos and videos from Köpi Kallio (@kopikallio)

Köpi Kallio (@kopikallio) • Instagram-billeder og -videoer

Köpi Kallio. @yleareena ti-to klo: 13-15

Köpi Kallio on Instagram: “Tämä ei ole se hetki missä …

14.9k Likes, 88 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Tämä ei ole se hetki missä kerromme, että Viki on oikeasti mun isä ja tämä kuva on …

Köpi Kallio on Instagram: “Hyvää juhannusta! ☺️Tässä …

11.9k Likes, 36 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Hyvää juhannusta! ☺️Tässä siihen liittymätön kuvapari. Kuva 1: Kuvauksissa @perusvarma …

Köpi Kallio on Instagram: “Aika kivat 42 tuntia! ❤️ Tässä kun …

Köpi Kallio on Instagram: “Aika kivat 42 tuntia! ❤️ Tässä kun on yrittänyt pari päivää tätä jäsennellä on ollut vähän vaikeuksia tajuta kaikkia mittasuhteita. Toki siihen vaikuttaa se, että tätäkin tekstiä kirjoittaessa näkökentässä vilahtelee uusi nenälävistys, nilkkaa kutittelee ystävän naamakuvasta tehty tatuointi ja päätä paleltaa koska mulla ei oo enää hiuksia 👴🏻😅 Ei taida yks kuvateksti riittää tiivistämään mitä kaikkea ehdittiin noissa tunneissa kokea, mutta parhaiten sen kertoo 314 858 euroa maailman apua tarvitseville lapsille! ❤️❤️ Te ihmiset ootte aivan mahtavia ja yhdessä myös täysin ylivoimaisia, muistakaa se! Kiitos meidän upealle tiimille, että saatiin taas toteuttaa itseämme juuri sillä hullulla tavalla mitä oltiin suunniteltu teidän varmistaessa todellisuudessa kaikkien palasten olevan oikeassa paikassa 🙏🏻 Ja tietysti kiitos myös se kaikista tärkein eli @vikidilaati0 ❤️ Tää olis mahdotonta ilman sua ja sun talenttia olla joka päivä aivan helvetin rautainen mäyrä 🔥💪🏻Muistakaa: Life is football, sometimes play 🤟🏻📷: @nellikentta @pimeydenprinsessa”

17.4k Likes, 284 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Aika kivat 42 tuntia! ❤️ Tässä kun on yrittänyt pari päivää tätä jäsennellä on ollut…

17K Likes, 284 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Aika kivat 42 tuntia! ❤️ Tässä kun on yrittänyt pari päivää tätä jäsennellä on ollut vähän vaikeuksia tajuta kaikkia mittasuhteita. Toki siihen vaikuttaa se, että tätäkin tekstiä kirjoittaessa näkökentässä vilahtelee uusi nenälävistys, nilkkaa kutittelee ystävän naamakuvasta tehty tatuointi ja päätä paleltaa koska mulla ei oo enää hiuksia 👴🏻😅 Ei taida yks kuvateksti riittää tiivistämään mitä kaikkea ehdittiin noissa tunneissa kokea, mutta parhaiten sen kertoo 314 858 euroa maailman apua tarvitseville lapsille! ❤️❤️ Te ihmiset ootte aivan mahtavia ja yhdessä myös täysin ylivoimaisia, muistakaa se! Kiitos meidän upealle tiimille, että saatiin taas toteuttaa itseämme juuri sillä hullulla tavalla mitä oltiin suunniteltu teidän varmistaessa todellisuudessa kaikkien palasten olevan oikeassa paikassa 🙏🏻 Ja tietysti kiitos myös se kaikista tärkein eli @vikidilaati0 ❤️ Tää olis mahdotonta ilman sua ja sun talenttia olla joka päivä aivan helvetin rautainen mäyrä 🔥💪🏻Muistakaa: Life is football, sometimes play 🤟🏻📷: @nellikentta @pimeydenprinsessa”

Köpi Kallio on Instagram: “Eilen 18 tuntia duunia ja siitä …

Köpi Kallio Instagramissa : “Eilen 18 tuntia duunia ja siitä leijonanosa vanhassa laattatehtaassa 😱 Onneks oli myös hetki aikaa ottaa IRC-Galleriaan kuvia @vikidilaati0’n kanssa 📸💪🏻😅 #köpinkevätkuvasto #kotiinmökillelahjaksi #ylex”

1158 Likes, 210 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Eilen 18 tuntia duunia ja siitä leijonanosa vanhassa laattatehtaassa Onneks oli myös …

1,157 Likes, 210 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Eilen 18 tuntia duunia ja siitä leijonanosa vanhassa laattatehtaassa 😱 Onneks oli myös hetki aikaa ottaa IRC-Galleriaan kuvia @vikidilaati0’n kanssa 📸💪🏻😅 #köpinkevätkuvasto #kotiinmökillelahjaksi #ylex”

Köpi Kallio on Instagram: “Vuosi lissää mittariin Vieläkään …

Köpi Kallio on Instagram: “Vuosi lissää mittariin 👴🏻🎂 Vieläkään en ole tarpeeksi tärkeä saadakseni nenäni alleviivatuksi isäni tavoin 👨🏻Hiukset sentään kasvanut. Se olikin oikeastaan syy laittaa tää kuva. Rehellisesti.”

10k Likes, 199 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Vuosi lissää mittariin Vieläkään en ole tarpeeksi tärkeä saadakseni nenäni …

10K Likes, 199 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Vuosi lissää mittariin 👴🏻🎂 Vieläkään en ole tarpeeksi tärkeä saadakseni nenäni alleviivatuksi isäni tavoin 👨🏻Hiukset sentään kasvanut. Se olikin oikeastaan syy laittaa tää kuva. Rehellisesti.”

Köpi Kallio on Instagram: “Tässä sitä täysin “luonnollisesti …

Köpi Kallio Instagramissa : “Tässä sitä täysin “luonnollisesti” painitaan vähän kaverin kanssa joskus ysärillä. Mun urahan tyssäs noihin trikoisiin. Ei vaan pystynyt. #olympiatoivo #ylex #wrestling”

1026 Likes, 47 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Tässä sitä täysin “luonnollisesti” painitaan vähän kaverin kanssa joskus ysärillä.

1,027 Likes, 47 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Tässä sitä täysin “luonnollisesti” painitaan vähän kaverin kanssa joskus ysärillä. Mun urahan tyssäs noihin trikoisiin. Ei vaan pystynyt. #olympiatoivo #ylex #wrestling”

Köpi Kallio on Instagram: “Kai se on pakko uskoa, että kesä on …

Köpi Kallio Instagramissa : “Kai se on pakko uskoa, että kesä on mennyt kun kalenterissa lukee: ”Syysloma” 🙋🏻‍♂️ Kuva ei liity tapaukseen. Tai minuun liittyy. Ja kesään. Mutta ei lomaan. Ei oo muuten päällä mustaa paitaa. Noni, mut nähään viikon päästä, heippa! 👋🏻 #loma”

8536 Likes, 60 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Kai se on pakko uskoa, että kesä on mennyt kun kalenterissa lukee: ”Syysloma” …

8,539 Likes, 60 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Kai se on pakko uskoa, että kesä on mennyt kun kalenterissa lukee: ”Syysloma” 🙋🏻‍♂️ Kuva ei liity tapaukseen. Tai minuun liittyy. Ja kesään. Mutta ei lomaan. Ei oo muuten päällä mustaa paitaa. Noni, mut nähään viikon päästä, heippa! 👋🏻 #loma”

Köpi Kallio on Instagram: “Olin syksyllä mukana tekemässä …

Köpi Kallio on Instagram: “Olin syksyllä mukana tekemässä televisiota. Siinä istuin pääasiassa tällä tavalla. Se löytyy nyt @yleareena ja ensi viikosta eteenpäin myös Yle TV2:lla nimellä MIST SÄ TUUT 🤟🏻 Kiitos työryhmälle ja artisteille. Toivottavasti maistuu! 🔥📸: Eevamaija Virtanen/ Yle Kuvapalvelu”

11.3k Likes, 147 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Olin syksyllä mukana tekemässä televisiota. Siinä istuin pääasiassa tällä tavalla.

11K Likes, 147 Comments – Köpi Kallio (@kopikallio) on Instagram: “Olin syksyllä mukana tekemässä televisiota. Siinä istuin pääasiassa tällä tavalla. Se löytyy nyt @yleareena ja ensi viikosta eteenpäin myös Yle TV2:lla nimellä MIST SÄ TUUT 🤟🏻 Kiitos työryhmälle ja artisteille. Toivottavasti maistuu! 🔥📸: Eevamaija Virtanen/ Yle Kuvapalvelu”

Keywords: köpi kallio instagram