Me naiset toimittaja

Me Naiset – Wikipedia

Me Naiset on Sanoma Media Finlandin julkaisema, joka torstai ilmestyvä naistenlehti, verkkosivusto ja vuoden 2021 alusta myös radiokanava.

Me Naiset – Mediakortit

Mediakortit

Me Naisten lukijat ovat aktiivisia ja maailmasta kiinnostuneita, he kokeilevat mielellään uusia trendejä ja tuotteita. Elämä on heille nautinto, oli kyse sitten …

Aikakausmedian Mediakorttipalvelusta löydät suomalaisten aikakauslehtien levikit, lukijamäärät, ilmestymisajat, numeroiden teemat, mainosten hinnat, mediamyynnin yhteystiedot ja lehden tekniset tiedot.

Katja Sipilä Me Naisten päätoimittajaksi – Ilta-Sanomat

Katja Sipilä Me Naisten päätoimittajaksi – Me Naiset – Ilta-Sanomat

18.5.2021 — FM Katja Sipilä on nimitetty Me Naisten päätoimittajaksi. Hän siirtyy tehtävään Annan toimituspäällikön paikalta.

Katja Sipilä siirtyy tehtävään Annan toimituspäällikön paikalta. Sipilä aloittaa Me Naisten päätoimittajana 12.8.

Me Naisten toimitus poseeraa rohkeissa kuvissa – Iltalehti

17.8.2013 — Nyt joukon jatkoksi ovat liittyneet Me Naiset -lehden toimituksen synnyttämättömät naiset. Mustavalkoisissa kuvissa toimittajat kertovat …

Me Naiset – Me Naisten toimittaja Karoliina Ojala pohtii

7.7.2020 — Me Naisten toimittaja Karoliina Ojala pohtii, olisiko naisten aika ottaa ohjakset käsiin myös deittailukulttuurissa.

Me Naiset on Instagram: “Toimittaja ja kirjailija Päivi Storgård …

Me Naiset on Instagram: “Toimittaja ja kirjailija Päivi Storgård sai viime kesänä aivoveritulpan, kun hän oli lentokoneessa matkalla Italiasta Suomeen. ⁠⁠”Koko maailma on yhtäkkiä harmaa ja mustenee hetki hetkeltä. Yritän hakea katseellani valoa ja värejä, kääntelen päätä eri suuntiin ja mietin, onko kenties migreenikohtaus hyökkäämässä silmien takaa. Kuulen lentokoneen kohinan.”⁠⁠Nyt puoli vuotta tapahtuman jälkeen Päivi kirjoittaa Me Naisissa, miltä aivoinfarkti tuntuu – ja millaista on, kun ei yhtäkkiä muista läheistensä nimiä ja uuteen arkeen on astuttava rollaattorin kanssa. ⁠⁠Lue Päivin kertomus tuoreesta Me Naisten numerosta ja lyhennelmä siitä Mimmien verkosta, suora linkki juttuun biossa. 👆 #menaiset”

447 Likes, 8 Comments – Me Naiset (@menaiset) on Instagram: “Toimittaja ja kirjailija Päivi Storgård sai viime kesänä aivoveritulpan, …

447 Likes, 8 Comments – Me Naiset (@menaiset) on Instagram: “Toimittaja ja kirjailija Päivi Storgård sai viime kesänä aivoveritulpan, kun hän oli lentokoneessa matkalla Italiasta Suomeen. ⁠⁠”Koko maailma on yhtäkkiä harmaa ja mustenee hetki hetkeltä. Yritän hakea katseellani valoa ja värejä, kääntelen päätä eri suuntiin ja mietin, onko kenties migreenikohtaus hyökkäämässä silmien takaa. Kuulen lentokoneen kohinan.”⁠⁠Nyt puoli vuotta tapahtuman jälkeen Päivi kirjoittaa Me Naisissa, miltä aivoinfarkti tuntuu – ja millaista on, kun ei yhtäkkiä muista läheistensä nimiä ja uuteen arkeen on astuttava rollaattorin kanssa. ⁠⁠Lue Päivin kertomus tuoreesta Me Naisten numerosta ja lyhennelmä siitä Mimmien verkosta, suora linkki juttuun biossa. 👆 #menaiset”

Uusi Me Naiset -lehti on täällä taas! Kannessa toimittaja …

Me Naiset Instagramissa : “Uusi Me Naiset -lehti on täällä taas! 💙 Kannessa toimittaja Sanna Kiiski. Mitä tykkäät kannesta ja otsikoista? Kerro kommenteissa! 🥰 #menaiset”

405 Likes, 6 Comments – Me Naiset (@menaiset) on Instagram: “Uusi Me Naiset -lehti on täällä taas! Kannessa toimittaja Sanna Kiiski.

405 Likes, 6 Comments – Me Naiset (@menaiset) on Instagram: “Uusi Me Naiset -lehti on täällä taas! 💙 Kannessa toimittaja Sanna Kiiski. Mitä tykkäät kannesta ja otsikoista? Kerro kommenteissa! 🥰 #menaiset”

Kesätoimittaja, Me Naiset – Oikotie Työpaikat

Kesätoimittaja, Me Naiset | Oikotie Työpaikat

Me Naiset on Suomen suurin aikakausmedia, joka tavoittaa viikossa yli 1,2 miljoonaa suomalaista (KMT, 2022). Meillä pääset tekemään toimittajan työtä …

Me Naiset hakee kesätoimittajia kesäksi 2023Me Naiset on Suomen suurin aikakausmedia, joka tavoittaa viikossa yli 1,2 miljoonaa suomalaista (KMT, 2022). Meillä

Me Naiset Radio – Supla

Me Naiset Radio | Supla

Kuulet päivän ajankohtaisimmat aiheet Me Naiset Radion iltapäivässä arkisin klo … Me Naiset Radion iltapäivän vieraana uutistoimittaja Iida Hallikainen.

Suomen tavoittavimman naistenlehden sisällöt myös audiona. Kuulet päivän ajankohtaisimmat aiheet Me Naiset Radion iltapäivässä arkisin klo 14–18. Ida-Liina Huurtela tarjoilee päivän olennaisimmat asiat, ilmiöt ja mielenkiintoisimmat henkilöt. Lisäksi fiilistellään yhdessä musiikkia. Me Naiset Radio soittaa kaikki elämäsi biisit. Virittäydy mukaan!

Me Naiset Radio – Elli Collan – podcast – Supla

Me Naiset Radio – Elli Collan – podcast | Supla

Elli Collan on Me Naiset Radion toimittaja-tuottaja, jonka ääntä kuulet kanavalla milloin missäkin! Usein kuitenkin keskipäivällä.

Keywords: me naiset toimittaja