Poliittinen esikuva nainen

Vasemmistoliiton ehdokkailla on yksi poliittinen esikuva yli …

10.2.2019 — – Claes Anderson on onnistunut yhdistämään elämässään politiikan, työn mielenterveysalalla, luovan kirjoittamisen ja musiikin, eli juuri ne …

Kuka on poliittinen esikuvasi? – Inarilainen

Yksi suuri poliittinen esikuvani on Urho Kekkonen. Oli nimittäin Kekkosen ansiota, että Suomi ryhtyi toteuttamaan aktiivista aluepolitiikkaa ja kehittämään …

– Yk­si suu­ri po­liit­ti­nen esi­ku­va­ni on Ur­ho Kek­ko­nen. Oli ni­mit­täin Kek­ko­sen an­si­o­ta, et­tä Suo­mi ryh­tyi to­teut­ta­maan ak­tii­vis­ta alu­e­po­li­tiik­kaa ja ke­hit­tä­mään maa­ta yh­te­nä ko­ko­nai­suu­te­na. Kek­ko­nen oli myös rau­dan­lu­ja tah­to­po­lii­tik­ko, jol­lai­nen koen it­se­kin ole­va­ni. Kek­ko­sen per­soo­na on toki ris­ti­rii­tai­nen ja hä­nes­sä oli myös mo­nia vi­ko­ja, mut­ta on sil­ti­kin täy­sin tot­ta, et­tä il­man Kek­kos­ta, kes­kus­taa ja golf-vir­taa oli­si meil­lä tääl­lä La­pis­sa to­del­la kyl­mä. Kes­kus­ta taas on ai­noa puo­lue, joka on ai­na pi­tä­nyt koko maan puo­lia ja vas­tus­ta­nut kes­kit­tä­mis­po­li­tiik­kaa.

Naisten matka politiikan eturiviin on ollut pitkä – Maailma.net

Naisten matka politiikan eturiviin on ollut pitkä – niin Sambiassa kuin Suomessakin | Maailma.net

Sambian parlamentissa naisia on kymmenesosa, mutta uudet vaalit ovat tulossa, kirjoittaa Lassi Härmälä.

Edustajaehdokkaiden poliittiset esikuvat – Mikko Majander

Edustajaehdokkaiden poliittiset esikuvat | Mikko Majander

31.3.2019 — Yleisradion vaalikoneessa ehdokkaat saavat nimetä poliittisen esikuvansa. Ja katso: Jussi Halla-aholla se on kuin onkin Väinö Tanner.

Sanna Marin, uusi esikuva politiikassa? – Puheenvuoro

Sanna Marin, uusi esikuva politiikassa? | Uusi Suomi Puheenvuoro

31.3.2020 — Näin voisi ajatella, kun lukee Voguen tänään ilmestyneen artikkelin.

Näin voisi ajatella, kun lukee Voguen tänään ilmestyneen artikkelin. https://www.vogue.co.uk/arts-and-lifestyle/article/sanna-marin-finland-prime-minister…

Suomi on edelleen kekkoslandia! Kansanedustajaehdokkaat …

Suomi on edelleen kekkoslandia! Kansanedustajaehdokkaat ihailevat myös äitiä, Jeesusta ja itseään | Yle Uutiset

24.3.2019 — Tutkija ehdokkaiden idolivalinnoista: Kyllähän tässä aika perinteistä poliittista johtajaa ihannoidaan, autoritaarista maan isää.

Tutkija ehdokkaiden idolivalinnoista: Kyllähän tässä aika perinteistä poliittista johtajaa ihannoidaan, autoritaarista maan isää.

Presidentit, nykypoliitikot ja lasikaton rikkojat – Tutkija innostui …

Presidentit, nykypoliitikot ja lasikaton rikkojat – Tutkija innostui Tampereen valtuuston idoleista: “Nuoria naisia inspiroivat lähihistorian naiset”

15.8.2021 — Kuvakollaasi valtuustosalista. Avaa kuvien katselu. Presidentti Tarja Halonen ja tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Kuva: Yle.

Jospa pian aloittavan Tampereen kaunginvaltuuston paikat jaettaisiinkin valittujen esikuville? Tällä ajatusleikillä suosikit saisivat peräti viisi tuolia, mikrofonia ja äänestysnappia.

“Ei Sanna Marin ole mikään joka-naisen poliittinen esikuva … – Twitter

Ei Sanna Marin ole mikään joka-naisen poliittinen esikuva tai elämäntapaguru. Jos ei tykkää pm:n railakkaasta juhlimisesta kameran edessä, on nuiva kalkkis, …

”Liisa on esikuva ja roolimalli” – Jaakonsaaren ministerin …

Demokraatti.fi

13.6.2022 — Liisa Jaakonsaarelle (sd.) luovutettiin tänään juhlatilaisuudessa Oulussa Tasavallan presidentin avoin kirje ministerin arvonimen myöntämisestä.

”Nyt sanat tuntuvat jotenkin enteellisiltä” – Miina Sillanpää on …

Demokraatti.fi

1.10.2020 — Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen (sd.) pohtii blogissaan Suomen ensimmäisen naisministerin Miina Sillanpään merkitystä …

Keywords: poliittinen esikuva nainen