Retkeilyvaatteet naiset

Retkeilyvaatteet – Budget Sport

Retkeilyvaatteet | Budget Sport

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät tekniset ja toimivat retkeilyvaatteet ja ulkoilupuvut luonnossa liikkumiseen ja aktiiviseen ulkoiluun, …

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät tekniset ja toimivat retkeilyvaatteet ja ulkoilupuvut luonnossa liikkumiseen ja aktiiviseen ulkoiluun, edullisesti ja helposti.

Retkeilyvaatteet ja ulkoiluvaatteet – Halti verkkokauppa

Retkeilyvaatteet ja ulkoiluvaatteet– Halti verkkokauppa

Retkeilyvaatteet ja ulkoiluvaatteet naisille ja miehille löydät Haltin verkkokaupasta. Meiltä löydät retkeilyyn sopivat tekniset, hengittävät ja kestävät …

Retkeilyvaatteet ja ulkoiluvaatteet naisille ja miehille löydät Haltin verkkokaupasta. Meiltä löydät retkeilyyn sopivat tekniset, hengittävät ja kestävät takit, housut, shortsit, aluskerrastot, välitakit sekä asusteet. Haltin retkeilyvaatteet sopivat niin lyhyempiin päiväretkiin metsään ja luontoon, kuin myös pidemmille yli yön vaelluksille. Retkeilylle lähtiessä on tärkeää valita oikeanlaiset retkeilyvaatteet ja retkeilyvarusteet. Niin päiväretkillä kuin pidemmillä yli yön retkillä sää voi vaihtua yllättäen, ja silloin on hyvä jos on oikeanlaiset retkeilyvaatteet yllä. Varaudu vaihtelevaan säähän veden- ja tuulenpitävillä varusteilla, jolloin nautit retkeilystä ilman kastumista ja saat suojaa tuulelta. Oikeanlainen retkeilyvaate myös hengittää, mikä tekee vaatteesta mukava käyttää. Tähän sopivat erinomaisesti Halti DrymaxX® -vaatteet, jotka tarjoavat suojaa ja mukavuutta silloinkin, kun sataa, tuulee ja tuiskuaa. Syksyiseen ja talviseen retkeilyyn Haltin mallistoista löytyy kerrospukeutumiseen lämpimiä alusasuja ja retkeilytakkeja. Älä myöskään unohda Haltin asusteita, päähineitä ja käsineitä. Aurinkoisiin kesäretkeilypäiviin Haltilta löytyy retkeilyshortseja sekä t-paitoja. Kesällä auringonpaistaessa on hyvä muistaa oikeanlainen paita suojaamaan liialta auringolta. Korkeatasoiset ja tekniset vaatteet, jalkineet ja varusteet retkeilyyn pitävät huolen siitä, että luonnossa liikkuminen on nautinto kaikkina vuodenaikoina säästä riippumatta. Virkistäydy luonnossa! Katso myös retkeilyvarusteet, naisten retkeilyvaatteet ja miesten retkeilyvaatteet.

Retkeilyvaatteet – Stadium.fi

Täällä voit ostaa naisten, miesten ja lasten tekniset vaatteet helposti netistä. Sadevaatteet, kuten sadetakki, sadehousut, sadeviitta tai kokonainen sadeasu …

Naisten retkeilyvaatteet – Luontovaruste verkkokauppa

Bridgedale Hike Woman Mid Weight Naisten Sukka. Paksuhko, hyvin pehmustettu retkeily-, metsästys- ja ulkoilusukka ympärivuotiseen käyttöön naisille. 19,90 €.

Ulkoiluvaatteet ja retkeilyvaatteet – Vaellusvaatteet | Partioaitta®

Ulkoiluvaatteet ja retkeilyvaatteet – Vaellusvaatteet | Osta verkosta | Partioaitta®

Retkeily- ja ulkoiluvaatteet kaikkeen ulkoiluun ✓ Suomen kattavin valikoima ulkoiluun erikoistuneita brändejä: Fjällräven, Arc’teryx, Haglöfs, Patagonia…

Retkeily- ja ulkoiluvaatteet kaikkeen ulkoiluun ✓ Suomen kattavin valikoima ulkoiluun erikoistuneita brändejä: Fjällräven, Arc’teryx, Haglöfs, Patagonia… ✓

Retkeilyvaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Retkeilyasusteet ja -vaatteet kaikenlaiseen ulkoiluun Retkeilyvaatteet tekevät … Retkeilyvaatteet naisille ja miehille Useat retkivarusteet ja -tarvikkeet …

Retkeilyasusteet ja -vaatteet kaikenlaiseen ulkoiluun

Retkeilyvaatteet tekevät ulkoilusta mielekästä ja turvallista. Ne suojaavat erilaisilta sääolosuhteilta kuten tuulelta ja sateelta sekä tietysti myös kylmältä. Hyvät retkiasusteet ja -vaatteet toimivat loistavasti myös kuumilla ilmoilla ja suojaavat auringolta. Retkeilyvaatteet kannattaakin hankkia koko perheelle, sillä hyvät varusteet lisäävät ulkoilun ja liikkumisen iloa. Lasten retkeilyvaatteet kestävät hyvin seuraavillekin käyttäjille lapsen kasvaessa.

Retkeilyvaatteet naisille ja miehille

Useat retkivarusteet ja -tarvikkeet sopivat kenelle tahansa sukupuoleen katsomatta, mutta lisäksi retkeilyvaatteista löytyvät koot ja mallit myös naisille ja miehille. Sopivissa, hyvin istuvissa vaatteissa liikkuminen on helpompaa ja myös turvallisempaa.

Naisten retkeilyvaatteet on usein hiukan muotoiltuja, jolloin vyötärölle ei esimerkiksi retkeilytakissa jää mitään tyhjää pussia vaan takki laskeutuu ihoa myötäilevänä. Vaellustakki kannattaa valita mahdollisimman sopivan kokoisena, sillä mukavuuden lisäksi myötäilevät vaatteet ovat haastavissa maastoissa myös turvallisempi valinta, kun ne eivät niin helposti takerru oksiin tai kiviin.

On tärkeää myös, että vaelluksella ja ulkoilussa retkeilyvaatteet ovat joustavat ja hengittävät. Nämä tärkeät ominaisuudet paitsi lisäävät mukavuutta ne lisäävät myös turvallisuutta, kun liikkuvuus ei rajoitu liian kireiden ja joustamattomien vaatteiden vuoksi. Miesten vaellusvaatteissa on naisia useammin camo-kuosia, joka on kätevä varsinkin metsästystä harrastaville.

Vaeltajan ja retkeilijän varusteet kestävät luonnonoloissa

Aivan kuten laadukkaat retkeilyvaatteet myös kestävät, hyvin istuvat vaelluskengät ovat tärkeä osa vaeltajan ja luonnossa liikkujan varustusta. Tukevat, suojaavat vaelluskengät auttavat jalkoja jaksamaan, vaikka päivittäistä kävelymatkaa kertyisikin kymmeniä kilometrejä. On tosi tärkeää testata ja sisään ajaa kengät hyvissä ajoin ennen vaellukselle lähtemistä.

Vaelluksella voi pitää mukana kaksia tai useampiakin kenkiä, sekä tietysti myös muita varusteita, sen mukaan, miten rinkkaan mahtuu. Hyvin varustautuneena mutta kuitenkin riittävän keveällä repulla liikuttaessa vaeltaminen on rentouttavaa ja virkistävää. Hyviin välineisiin kannattaa siis satsata.

Hyvän vaellus- ja retkeilyvaatteet sopivat mainiosti myös muuhun ulkoiluun läpi vuoden. Kärkkäisen verkkokauppa on retkeilijän ja ulkona liikkujan ostotaivas. Löydät valikoimistamme varmasti sinulle ja perheellesi sopivat varusteet mukavaan liikkumiseen!

Retkeilyvaatteet verkosta – Intersport

Retkeilyvaatteet verkosta | Intersport

Monipuolinen valikoima retkeilyvaatteita laatumerkeiltä. Tilaa helposti ja nopeasti netistä!

Naisten Retkeily ja Erävaatteet – Erakellari

Naisten vaelluskenkiäkin on laajavalikoima Vikingiltä, Chirucalta ja Meindeliltä. Eräkellarista löydät myös naisille suunnatut rinkat, näitä malleja löytyy …

Ulkoiluvaatteet & retkeilyvaatteet netistä | Addnature.fi

Ulkoiluvaatteet ja retkeilyvaatteet tilaat helposti Addnaturen laajasta valikoimasta! … Power Houdi Takki Naiset, musta. € 219,95. (38) Asiakasarviot.

Ulkoiluvaatteet ja retkeilyvaatteet tilaat helposti Addnaturen laajasta valikoimasta! ✔ Yli 40 000 tuotetta ✔ 30 päivän avokauppa. Tervetuloa!

Keywords: retkeilyvaatteet naiset