Suksisetti naiset

Naisten perinteisen sukset netistä – Intersport

Naisten perinteisen sukset netistä | Intersport

Naisten perinteisen sukset ; Twin Skin Race Stiff -setti Turnamic CL siteellä – pitopohjasukset. 459,00 € ; Set Max Eskin M + Shift-in Bdg – pitopohjasukset. 480, …

Tilaa naisten perinteisen sukset netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Maastohiihtosukset – Stadium.fi

Meiltä voit ostaa maastohiihtosukset naisille, miehille ja lapsille – niin irralliset sukset kuin paketit, joissa on mukana siteet ja monot.

Sukset ja suksipaketit | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Sukset ja suksipaketit –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Sukset ja suksipaketit –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Sukset | Maastohiihto – Budget Sport

Sukset | Maastohiihto | Budget Sport

Sukset sekä muut tarvikkeet ja vaatteet maastohiihtoon parhailta merkeiltä edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa heti!

Lasten ja aikuisten suksipaketti – Budget Sport

Suksipaketit | Lasten ja aikuisten suksipaketti | Budget Sport

Suksipaketit naisille, miehille ja lapsille huippumerkeiltä kuten Atomic, Fischer ja Peltonen – aina edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaan ja …

Suksipaketit naisille, miehille ja lapsille huippumerkeiltä kuten Atomic, Fischer ja Peltonen – aina edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa heti!

Hiihtourheilu | Karkkainen.com verkkokauppa

Hiihtoa voikin sanoa suomalaisten kansallislajiksi. Sukset ja sauvat ovat kehittyneet vuosien saatossa, mutta pääpiirteiltään hiihto on samaa kuin tuhansia …

Opas suksien valintaan

Hiihtourheilu on yksi suomalaisen talven suosituimmista urheilulajeista. Sukset vilahtavat talvikuukausina lähes jokaisen suomalaisen jalkaan. Kovimmat hiihtävät satoja kilometrejä. Toisille riittää vähempi. Hiihtoa voikin sanoa suomalaisten kansallislajiksi. Sukset ja sauvat ovat kehittyneet vuosien saatossa, mutta pääpiirteiltään hiihto on samaa kuin tuhansia vuosia sitten.

Vinkit hyvän suksen valintaan
Suksien hankinta on mielenkiintoista puuhaa. Hyvät sukset tukevat hiihtoa ja tekevät siitä kevyttä ja luistavaa. Hyviin suksiin kannattaa siis satsata. Paras suksi on kuin sinulle tehty. Siinä on huomioitu pituutesi, painosi ja hiihtotyylisi. Suksien jäykkyys, pohjamateriaali ja pituus vaikuttavat suksen luistoon ja muihin hiihto-ominaisuuksiin. Suksen valintaan vaikuttaa myös, onko tarkoitus harrastaa luisteluhiihtoa vai perinteistä maastohiihtoa.

Aloittelijalle sopivat yleensä paremmin perinteisen tyylin sukset. Luistelusukset eivät sovi perinteisen tyylin hiihtoon, mutta perinteisillä suksilla voi hyvin testata luistelua. Suksen valinnassa kannattaa huomioida myös hiihtoharrastuksen aktiivisuus. Aktiivinen hiihtäjä voi tarvita tavallista suksipakettia laadukkaamman suksen, sillä suksien pohjamuoveissa on eroa.

Perinteisen suksen valinnassa keskeisintä on löytää sopiva jäykkyysaste ja helppohoitoinen pitopohja. Jäykkyys on tärkeä siksi, että perinteisessä hiihdossa ponnistus tapahtuu pysähtyneeltä, lumea vasten painuneelta jalalta. Ponnistus ei onnistu, ellei suksi pidä.

Suksen jäykkyyden valintaan vaikuttavat myös hiihtäjän paino ja hiihtokokemus. Enemmän hiihtänyt voi valita aloittelijaa jäykemmän suksen.

Luistelusuksen tulee puolestaan olla riittävän jäykkä, ja sen pohjamateriaalin tulee olla huokoinen. Luistelusuksia voidellaan ja huolletaan, jotta niiden luisto säilyy hyvänä. Luistelusuksen valinnassa vaikuttavat myös haluttu jäykkyys ja hiihtäjän pituus. Jäykkyys kannattaa valita sen mukaan, miten kokenut hiihtäjä on.

Perinteisen ja luistelusuksen suurin ero on se, että kun perinteinen pysähtyy ponnistaessa, luistelusuksi on jatkuvassa liikkeessä. Siksi luistelusuksen on oltava perinteisen tyylin suksea jäykempi. Parhaan kunnon saavuttaa vuorottelemalla perinteisen hiihdon ja luistelutyylin välillä. Silloin myös lihakset kehittyvät monipuolisemmin.

Tunnettuja ja laadukkaita suksimerkkejä ovat muun muassa Ficher, Peltonen, Karhu, Rossignol ja One Way.

Hyvän suksen kanssa tärkeää on löytää myös oikeanlaiset suksivoiteet, joista löytyy monia hyviä merkkejä, kuten Rex, Skigo, Start ja Vauhti. Voitelua varten kannattaa hankkia myös laadukkaat voitelutarvikkeet.

Kaikki hyöty irti ladulta
Hiihto on mitä parhainta kestävyysliikuntaa, joka on hyväksi sydän- ja verenkiertoelimistölle. Sukset ja sauvat saavat liikkujan liikkumaan pehmeästi mutta tehokkaasti. Hiihto aktivoi jalkojen ja käsien suuret lihasryhmät sekä keskivartalon ja selän. Liikunta laskee verenpainetta ja vähentää sepelvaltimotaudin riskiä. Hiihtäminen on hellävaraista liikuntaa myös nivelille ja se kasvattaa tasapainoa.

Hiihtourheilu on monipuolista koko perheen urheilua, ja jokaiseen hiihtolajiin on erilaiset sukset, sauvat ja muut välineet. Toisten rakastama laji on laskettelu tai lautailu, toisten maastohiihto. Onneksi jokaiselle talviurheilua harrastavalle löytyy oma lajinsa.

Ennen keväthankia ja huippukuntoa on harjoiteltava tovi. Nyt onkin sopiva aika hankkia Kärkkäisen verkkokaupasta kaikki hiihtourheiluun tarvittavat välineet.

Hiihto, Urheilu ja ulkoilu, Koko Suomi, Tori.fi

Hiihto, Urheilu ja ulkoilu, Koko Suomi, Tori.fi

Hiihto · Sukset 120 · Sukset ja sauvat · Rossignol suksipaketti · Lasten ensisukset · Sukset Peltonen · Fisher perinteisen sukset 182 cm · Suksisetti lapselle · Lasten …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 2389Urheilu ja ulkoiluilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Pitopohjasukset ja skin-sukset edulliseen hintaan | XXL

pitopohjasukset-skin-sukset Pitopohjasukset Ja Skinsukset – Maastohiihtosukset | XXL

Pitopohjasukset tai skin-sukset ovat helppohoitoinen valinta, eivätkä vaadi muuta kuin … Pilkkiminen ja talvikalastus; Miesten ja naisten vaelluskengät …

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta pitopohjasukset-skin-sukset Pitopohjasukset Ja Skinsukset XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Pitopohjasukset Ja Skinsukset 30 päivän hintalupauksella.

Naisten laskettelusukset – Ski Out Bike

Naisten rinnesukset ovat rakenteeltaan enemmän naisille sopivat. Alppisuksien rakenteessa on huomioitu naisten painojakautuma. Sukset ovat kevyet ja tyylikkäät.

Meiltä laskettelusukset naisille. Naisten rinnesukset ovat rakenteeltaan enemmän naisille sopivat. Alppisuksien rakenteessa on huomioitu naisten painojakauma. Naisille suunnitellut sukset ovat kevyet ja tyylikkäät. Luotettavat laatumerkit Head, Fischer, Völkl, Elan, Blizzard, K2.

Keywords: suksisetti naiset