Suomen rikkain nainen

Lauri Paavola on Twitter: “Arvaappa kolme kertaa kummalla …

3.11.2014 — Suomen rikkaimmat naiset ovat perijättäriä · 1. Erkko Jane Tuulikki Marianna kuolinpesä · 2. Seppälä Rafaela Violet Maria · 3. Mechelin Margit …

Suomen rikkaimmat naiset ovat perijättäriä – Iltalehti

Iltalehti

9.2.2011 — Suomen ylivoimaisesti rikkain nainen on Sanoma-konsernin pääomistajiin kuuluva Rafaela Violet Maria Seppälä. 56-vuotias Seppälä on seurannut …

He ovat Suomen rikkaimmat naiset! – Iltalehti

Iltalehti

4.9.2021 — Suomen rikkaimpiin naisiin kuuluva Rafaela Seppälä, 66, tunnetaan yhtenä Sanoman pääomistajana sekä Lehtikuvan entisenä toimitusjohtajana.

Suomen rikkaimpiin kuuluva Rafaela Seppälä ihmettelee …

Suomen rikkaimpiin kuuluva Rafaela Seppälä ihmettelee rahakateutta

10.11.2021 — Suomen suurituloisin nainen oli viime vuonna mediakonserni Sanoman hallituksessa istuva uusimaalainen Rafaela Seppälä.

Suomen rikkaimpiin kuuluva Rafaela Seppälä kertoo suhteestaan rahaan Vaurastu kuin nainen -kirjassa: “Sille ei suoraan sanoen voi mitään, jos perii rahaa”.

Suomen tulokärjen TOP100-listalla on yhä vain vähän naisia

Suomen tulokärjen TOP100-listalla on yhä vain vähän naisia – suurituloisimmat löytyvät Uudeltamaalta – MTVuutiset.fi

1.11.2018 — Naisista kolmanneksi eniten tienasi Fiskarsin toimitusjohtaja Jaana Tuominen. Tuomisen verotettavat tulot olivat lähes 5,7 miljoonaa euroa.

Verottajan luovuttamien ja median verottajalta pyytämien tietojen mukaan sadan suurituloisimman joukossa oli viime vuonna alle kymmenen naista, joista ensimmäinen löytyy vasta noin sijalta 34.

ykkösenä julkisuudessa tuntematon Ulla Sjöström – Kotimaa

Tässä ovat Suomen suurituloisimmat naiset – ykkösenä julkisuudessa tuntematon Ulla Sjöström – Kotimaa – Ilta-Sanomat

5.11.2022 — Paljon kohua muutama vuosi sitten herättäneessä kirjassa Huipputuloiset – Suomen rikkain promille (2019), 90 varakasta suomalaista kertoi …

Suurimmat verotettavat tulot olivat yli 9 miljoonaa euroa.

Näin elävät Suomen superrikkaat – Ilta-Sanomat

4.10.2019 — Tutkimus Suomen rikkaimman promillen asenteista on herättänyt paljon kohua. Mutta millaisia ovat tutkimusten valossa rikkaat naiset?

Suomen rikkain promille ja naiset – Kotiliesi

Suomen rikkain promille ja naiset: tällaisiä rikkaat naiset ovat – Kotiliesi.fi

7.7.2022 — Suomessa on satakunta ultrarikasta, Ruotsissa 1 100 ja Norjassa noin 200 … yhtiön kautta – näin rikkaat perheet hakevat tuottoa rahoilleen.

Tutkimus Suomen rikkaimman promillen asenteista on herättänyt paljon kohua. Mutta millaisia ovat tutkimusten valossa rikkaat naiset? Lue lisää Kotiliedestä!

Suomessa on nyt 100 ultrarikasta, mutta pian heitä on tuplasti …

Suomessa on nyt 100 ultrarikasta, mutta pian heitä on tuplasti enemmän – Raha tulee rahan luo sodasta huolimatta | Talouselämä

Kriiseistä huolimatta yksityinen varallisuus kasvoi uuteen ennätykseen viime vuonna.

Keywords: suomen rikkain nainen, suomen rikkaimmat naiset