Susanna tanni instagram

Susanna Tanni (@susannatanni) • Instagram photos and videos

I help you heal transgenerational trauma, release and regulate your nervous system. The path to joy, happiness and magic is already inside you. · 681 posts · 14.8 …

more – Instagram

Susanna Tanni Instagramissa : “https://www.jetsetmag.com/model-search/vote/susanna-tanni Vote is on 💗 Äänestys käynnissä 💗käykää katsomassa💗A year ago a #dear #friend of #mine took this #photo of me💗 My #world turned #aroud and it keeps on #doing that!#weird but #beautiful #mylife #freetox #myfreetox #eatyourgreens #babe Soon I will have #beachbody by freetox 💥💗🍓🍋🙌🙌#beach #butt 😀”

1359 Likes, 21 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “https://www.jetsetmag.com/model-search/vote/susanna-tanni Vote is on Äänestys …

1,359 Likes, 21 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “https://www.jetsetmag.com/model-search/vote/susanna-tanni Vote is on 💗 Äänestys käynnissä 💗käykää katsomassa💗A year ago a #dear #friend of #mine took this #photo of me💗 My #world turned #aroud and it keeps on #doing that!#weird but #beautiful #mylife #freetox #myfreetox #eatyourgreens #babe Soon I will have #beachbody by freetox 💥💗🍓🍋🙌🙌#beach #butt 😀”

Susanna Tanni (@susannatanni) • Instagram photos and videos

14.8k followers, 2788 following, 677 posts – see Instagram photos and videos …

Susanna Tanni on Instagram

Susanna Tanni Instagramissa : “🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸Kyllä kai voin sanoa että rakastan elämäntapaani💖.Se pitää minut terveenä ja kauniina ja sallii paaaaljon nautintoja💖!💖Katso: https://freetox.fi/eating-for-beauty-paras-elamanmuutosvalmennus-naisille/💖Vatsat: https://freetox.fi/tuote/hengita-unelmiesi-vatsa/”

839 Likes, 26 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Kyllä kai voin sanoa että rakastan elämäntapaani .

839 Likes, 26 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸Kyllä kai voin sanoa että rakastan elämäntapaani💖.Se pitää minut terveenä ja kauniina ja sallii paaaaljon nautintoja💖!💖Katso: https://freetox.fi/eating-for-beauty-paras-elamanmuutosvalmennus-naisille/💖Vatsat: https://freetox.fi/tuote/hengita-unelmiesi-vatsa/”

Susanna Tanni on Instagram: “Tänään on minun 47-vuotis …

Susanna Tanni on Instagram: “Tänään on minun 47-vuotis syntymäpäiväni💛✨🌸!Olen aina tiennyt ettei kehon ja ihmisen tarvitse vanheta niin kuin me kuvittelemme.Saan olla elävä esimerkki siitä joka päivä enemmän. Ikä on minulle ilon ja myös ammattiylpeyden aihe.Minä tiedän mistä puhun ja tunnen läpikotaisin sen mitä minä opetan.Sekä ravinnon että kehotyön osalta.Kaikkein turhinta on se, että naiset on laitettu häpeämään ikäänsä. Vanhenemisen pelko voi iskeä jo ennen kolmeakymmentä.Minun tuntemani huikean upeatkin naiset puhuvat tietyssä iässä jatkuvasti itsestään alistavasti ja vähätellen.”Minä olen vain tälläinen…”EI NAISET EI!!!Häpeävä ja sitä kautta lannistettu nainen ei näe eikä tunne omaa kauneutta, voimaa ja kaikkikykyisyyttään.Sellainen nainen on helppo pitää paikoillaan ja vakuuttaa tyytymisen tai luovuttamisen olevan paras vaihtoehto.No ei ole. Sinä olet jo kaikki. Kaunis, voimakas, arvokas.Tarvitset ja ansaitset kaiken💛✨🌸!Älä alistu, älä tyydy, äläkä häpeä itseäsi. Sinun aikasi on aina💛🌸!#eatingforbeauty #itsmybirthday”

819 Likes, 68 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “Tänään on minun 47-vuotis syntymäpäiväni ✨ ! Olen aina tiennyt ettei kehon ja …

818 Likes, 68 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “Tänään on minun 47-vuotis syntymäpäiväni💛✨🌸!Olen aina tiennyt ettei kehon ja ihmisen tarvitse vanheta niin kuin me kuvittelemme.Saan olla elävä esimerkki siitä joka päivä enemmän. Ikä on minulle ilon ja myös ammattiylpeyden aihe.Minä tiedän mistä puhun ja tunnen läpikotaisin sen mitä minä opetan.Sekä ravinnon että kehotyön osalta.Kaikkein turhinta on se, että naiset on laitettu häpeämään ikäänsä. Vanhenemisen pelko voi iskeä jo ennen kolmeakymmentä.Minun tuntemani huikean upeatkin naiset puhuvat tietyssä iässä jatkuvasti itsestään alistavasti ja vähätellen.”Minä olen vain tälläinen…”EI NAISET EI!!!Häpeävä ja sitä kautta lannistettu nainen ei näe eikä tunne omaa kauneutta, voimaa ja kaikkikykyisyyttään.Sellainen nainen on helppo pitää paikoillaan ja vakuuttaa tyytymisen tai luovuttamisen olevan paras vaihtoehto.No ei ole. Sinä olet jo kaikki. Kaunis, voimakas, arvokas.Tarvitset ja ansaitset kaiken💛✨🌸!Älä alistu, älä tyydy, äläkä häpeä itseäsi. Sinun aikasi on aina💛🌸!#eatingforbeauty #itsmybirthday”

Susanna Tanni on Instagram: “Ennen ja jälkeen? Nooo …

433 Likes, 11 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “Ennen ja jälkeen? Nooo…toinen on otettu aamulla, toinen illalla, …

Susanna Tanni (@susannatanni) • Instagram-foto’s en -video’s

14.8 k.volgers, volg 2776, 670 plasings – Sien Instagram-foto’s en -video’s …

View all – Instagram

Susanna Tanni Instagramissa : “GOOOOOD MORNING💗💗💗Vote is oooon: https://www.jetsetmag.com/model-search/vote/susanna-tanni , käyhän äänestämässä💗 Have the #best #week #ever 🍓#good #morning #babes #sun #sunny #day #vote #beachbody #freetox #beachbody”

1157 Likes, 16 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “GOOOOOD MORNING Vote is oooon: …

1,155 Likes, 16 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “GOOOOOD MORNING💗💗💗Vote is oooon: https://www.jetsetmag.com/model-search/vote/susanna-tanni , käyhän äänestämässä💗 Have the #best #week #ever 🍓#good #morning #babes #sun #sunny #day #vote #beachbody #freetox #beachbody”

Susanna Tanni (@susannatanni) • Photos et vidéos Instagram

14,7 k followers, 2 808 suivie(s), 662 publications – Découvrez les photos …

Freetoxlove – Instagram

Susanna Tanni on Instagram: “Freetoxlove💖💖💖!Sitä vaan että rakastan tätä miestä paljon enemmän kun mun sanat osaa sanoittaa✨✨💖✨! Kahdeksas vuosi ja isoimmat kylmätväreet ikinä. Ääretön rakkauden kokemus ja laajentuminen jonnekin tajunnan tuolle puolen, joka syntyy vain hetkissä kaksin sun kanssa💖. Hyvää syntymäpäivää Jarno, kiitos kun tulit tänne olen mun kanssa✨💖✨.#freetoxlove #freetoxfamily #mylove”

383 Likes, 8 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “Freetoxlove ! Sitä vaan että rakastan tätä miestä paljon enemmän kun mun sanat …

382 Likes, 8 Comments – Susanna Tanni (@susannatanni) on Instagram: “Freetoxlove💖💖💖!Sitä vaan että rakastan tätä miestä paljon enemmän kun mun sanat osaa sanoittaa✨✨💖✨! Kahdeksas vuosi ja isoimmat kylmätväreet ikinä. Ääretön rakkauden kokemus ja laajentuminen jonnekin tajunnan tuolle puolen, joka syntyy vain hetkissä kaksin sun kanssa💖. Hyvää syntymäpäivää Jarno, kiitos kun tulit tänne olen mun kanssa✨💖✨.#freetoxlove #freetoxfamily #mylove”

Keywords: susanna tanni instagram