Uutistenlukija nainen

Luokka:Suomalaiset uutisankkurit – Wikipedia

Luokka:Suomalaiset uutisankkurit – Wikipedia

Sivut, jotka ovat luokassa Suomalaiset uutisankkurit. Seuraavat 65 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 65.

Suomalaiset tv-uutistenlukijat | Yle Uutiset

Ylen uutiset aiheesta ”Suomalaiset tv-uutistenlukijat” nopeasti ja luotettavasti. … Mies ja nainen kahden lapsen kanssa.

Ylen uutiset aiheesta ”Suomalaiset tv-uutistenlukijat” nopeasti ja luotettavasti.

Anna: Uutisankkuri Marjo Rein jää pois televisiosta – Iltalehti

23.11.2022 — En kaipaa kun en ole nähnyt ikinä. … Nopeaa on suhdepuolella ollut tämän naisen toiminta. Ei ikävä tule, vaikka ei koskaan palaisikaan.

Äänestä kaikkien aikojen uutisankkuri! – Viihde – Ilta-Sanomat

17.8.2011 — MTV3:n Uutiset täyttävät syyskuussa 30 vuotta. Ilta-Sanomat etsii nyt kaikkien aikojen suosituinta uutisankkuria. Kenen uutisluenta on jäänyt …

Pirkko Arstila oli tienraivaaja naispuolisille uutistenlukijoille

Pirkko Arstila oli tienraivaaja naispuolisille uutistenlukijoille – toimituksen miesten kommentti jäi mieleen – Viihde – Voice.fi

1.9.2021 — Arstila oli ensimmäinen suomenkielisten tv-uutisten naispuolinen uutistenlukija. Arstila huomauttaa Radio Nostalgian haastattelussa, että naisia …

40 vuotta sitten tehtiin historiaa, kun suomenkielisissä tv-uutisissa nähtiin ensimmäistä kertaa naispuolinen uutistenlukija.

Suomen arvostetuimmat uutisankkurit valittiin – MTV3:n …

Suomen arvostetuimmat uutisankkurit valittiin – MTV3:n eläkkeelle jäänyt ruutukasvo kärkikolmikossa – MTVuutiset.fi

2.5.2018 — Myös Arvi Lind, Piia Pasanen ja Marjo Rein keräävät mieskatsojilta suhteellisesti hieman enemmän arvostusta kuin naisilta.

Valitut Palat julkaisi listan Suomen arvostetuimmista uutisankkureista. Ykköspaikkaa pitää Ylen Matti Rönkä. Kolmossijalta löytyy Maikkarin eläkkeelle jäänyt uutisankkuri Pirjo Nuotio.

Uutistenlukija nainen =) – – Suomi24 Keskustelut

Uutistenlukija nainen =) – – Suomi24 Keskustelut

Uutistenlukija nainen =) … Vartijoilla ei olisi ollut mitään syytä tai edes oikeutta ottaa naista … Miksi lähes kaikki naiset sumilla on pönäköitä?

Eräs on kyllä kaunis. Häntä jo vuosia ihaillut.

Anna-Liisa Anttila – radiouutisten ensimmäisestä naislukijasta …

Olen ensimmäinen nainen uutistenlukijana Yleisradiossa. Se oli Ylen uutispäällikkö Ralf Fribergin rohkea veto 60-luvulla, ja palaute tuli välittömästi …

20 092 Uutistenlukija -aiheista kuvaa – Shutterstock

20 113 Uutistenlukija -aiheista kuvaa – kuvia, arkistovalokuvia ja vektorikuvia | Shutterstock

20 092 uutistenlukija arkistovalokuvaa, -vektoria ja -kuvitusta saatavilla rojaltivapaasti. … Lähetys vakavia hymyilevä toimittaja nainen.Televisio.

Löydä HD-arkistokuvia ja miljoonia muita rojaltivapaita arkistovalokuvia, -kuvituskuvia ja -vektoreita Shutterstockin kokoelmasta hakusanalla Uutistenlukija. Tuhansia uusia ja laadukkaita kuvia joka päivä.

Keywords: uutistenlukija nainen