Viivi huuska instagram

VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) • Instagram photos and videos

25.4k Followers, 957 Following, 836 Posts – See Instagram photos and videos from VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi)

VIIVI HUUSKA⚡️ on Instagram: “I VESALA”

387 Likes, 4 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “I …

Repost ⚡️⚡️Tänään D.r.e.a.m:in vieraana ohjaaja ja …

VIIVI HUUSKA⚡️ on Instagram: “#Repost ⚡️⚡️Tänään D.r.e.a.m:in vieraana ohjaaja ja valokuvaaja Viivi Huuska!!! Tämä tinkimättömästä ja näyttävästä kädenjäljestä tunnettu nainen on kunnostautunut niin musiikkivideoiden kuin artistikuvien parissa (mm.Paula Vesala, Sini Sabotage ja ohjelmamme historian hienoin omakuva see below). Puhetta musavideoista, lateksista, maaleista ja rapista tietty! Se on D.R.E.A.M joka määrää! (keikalla kuultu hieno lause). klo 18-21 RADIO HELSINKI ⚡️⚡️ @d.r.e.a.m_official @hawksterlina @magicmannila”

126 Likes, 0 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “#Repost ⚡️⚡️Tänään D.r.e.a.m:in vieraana ohjaaja ja valokuvaaja Viivi Huuska!

126 Likes, 0 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “#Repost ⚡️⚡️Tänään D.r.e.a.m:in vieraana ohjaaja ja valokuvaaja Viivi Huuska!!! Tämä tinkimättömästä ja näyttävästä kädenjäljestä tunnettu nainen on kunnostautunut niin musiikkivideoiden kuin artistikuvien parissa (mm.Paula Vesala, Sini Sabotage ja ohjelmamme historian hienoin omakuva see below). Puhetta musavideoista, lateksista, maaleista ja rapista tietty! Se on D.R.E.A.M joka määrää! (keikalla kuultu hieno lause). klo 18-21 RADIO HELSINKI ⚡️⚡️ @d.r.e.a.m_official @hawksterlina @magicmannila”

You #hotelkämp #kämpbar #takaisinkämpiin *palvelu saatu

VIIVI HUUSKA⚡️ on Instagram: “You 💖#hotelkämp #kämpbar #takaisinkämpiin*palvelu saatu”

2195 Likes, 32 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “You #hotelkämp #kämpbar #takaisinkämpiin *palvelu saatu”

2,197 Likes, 32 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “You 💖#hotelkämp #kämpbar #takaisinkämpiin*palvelu saatu”

VIIVI HUUSKA⚡️ on Instagram: “Happy birthday to me …

VIIVI HUUSKA⚡️ Instagramissa : “Happy birthday to me ❤️🆘 #28”

1649 Likes, 20 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “Happy birthday to me ❤️ #28”

1,648 Likes, 20 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “Happy birthday to me ❤️🆘 #28”

VIIVI HUUSKA⚡️ on Instagram: “Mä pyrin aina katsomaan …

VIIVI HUUSKA⚡️ on Instagram: “Mä pyrin aina katsomaan ihmisiä. Todella katsomaan. Mun ystävät kutsuu mua hellittelynimellä Äiti Teresa, vaatimattomasti. Oon todella utelias, haluan nähdä ja haluan ymmärtää. On useita tilanteita, joissa saatan jäädä juttelemaan täysin tuntemattomien ihmisten kanssa elämästä. Väitän, että mun parisuhteita on kaatunu osittain tän pirteen vuoksi. Mutta mikään ei voi rajoittaa mua katsomasta.Istun Tenkan röökikopissa syksyllä 2015 juttelen laitapuolen kulkija miehen kanssa 70-luvusta, meillä on sama ihastus Irwin Goodman.Ajaudun vietnamilaisten nuorten miesten luo tekemään pho-keittoa klo 4 yöllä, samassa asunnossa asuu myös heidän isoäitinsä. Keittoa ei ikinä syntynyt, mutta muistan ikuisesti ne tarinat.Ostan kalliolaisen naisen päältä takin, jonka hän on löytäny 2008 Amsterdamin kadulta, en osta takkia sen takin vuoksi. Haluan tietää hänestä enemmän. Puhutaan elämästä, lastensuojeluilmoituksista ja miehistä 2 tuntia taukoomatta.En kirjoita tätä listaa näistä kohtaamisista ylevöittääkseni itseäni. Vaan siksi että, haluaisin että katsoisimme toisiamme enemmän. Romanikerjäläinen ei ole vain yksikkö kadunkulmassa, kenen katsetta on syytä vältellä, hän on myös ihminen.We categorize people. It’s our tool to define our surroundings. That creates prejudice. Prejudice creates fear. Fear creates violence.*Violence comes in many forms; verbal abuse, domestic abuse, cyber-bullying, street violence.Peace force. Weekday X Non-Violence #inweekday #nonviolenceproject #ad❤️ @weekday_stores @nvpfoundation”

2327 Likes, 33 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “Mä pyrin aina katsomaan ihmisiä. Todella katsomaan.

2,326 Likes, 33 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “Mä pyrin aina katsomaan ihmisiä. Todella katsomaan. Mun ystävät kutsuu mua hellittelynimellä Äiti Teresa, vaatimattomasti. Oon todella utelias, haluan nähdä ja haluan ymmärtää. On useita tilanteita, joissa saatan jäädä juttelemaan täysin tuntemattomien ihmisten kanssa elämästä. Väitän, että mun parisuhteita on kaatunu osittain tän pirteen vuoksi. Mutta mikään ei voi rajoittaa mua katsomasta.Istun Tenkan röökikopissa syksyllä 2015 juttelen laitapuolen kulkija miehen kanssa 70-luvusta, meillä on sama ihastus Irwin Goodman.Ajaudun vietnamilaisten nuorten miesten luo tekemään pho-keittoa klo 4 yöllä, samassa asunnossa asuu myös heidän isoäitinsä. Keittoa ei ikinä syntynyt, mutta muistan ikuisesti ne tarinat.Ostan kalliolaisen naisen päältä takin, jonka hän on löytäny 2008 Amsterdamin kadulta, en osta takkia sen takin vuoksi. Haluan tietää hänestä enemmän. Puhutaan elämästä, lastensuojeluilmoituksista ja miehistä 2 tuntia taukoomatta.En kirjoita tätä listaa näistä kohtaamisista ylevöittääkseni itseäni. Vaan siksi että, haluaisin että katsoisimme toisiamme enemmän. Romanikerjäläinen ei ole vain yksikkö kadunkulmassa, kenen katsetta on syytä vältellä, hän on myös ihminen.We categorize people. It’s our tool to define our surroundings. That creates prejudice. Prejudice creates fear. Fear creates violence.*Violence comes in many forms; verbal abuse, domestic abuse, cyber-bullying, street violence.Peace force. Weekday X Non-Violence #inweekday #nonviolenceproject #ad❤️ @weekday_stores @nvpfoundation”

Eilen oli akkret päällä #ruisrakit – Instagram

VIIVI HUUSKA⚡️ on Instagram: “Eilen oli akkret päällä 🙀 #ruisrakit”

74 Likes, 0 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “Eilen oli akkret päällä #ruisrakit”

74 Likes, 0 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “Eilen oli akkret päällä 🙀 #ruisrakit”

VIIVI HUUSKA⚡️ on Instagram: “Remember to follow the …

I lost my inspiration for social media. It took a year. Disappear.

Isäni Huuskan Harri #hatihati #varoitus – Instagram

127 Likes, 3 Comments – VIIVI HUUSKA⚡️ (@vitunviivi) on Instagram: “Isäni Huuskan Harri #hatihati #varoitus ”

Keywords: viivi huuska instagram